Phace Lines

Creëer een semi-permanente, volle, natuurlijke, look vanaf 299,-

Wat zijn Phace Lines?

Iedereen kent de Powder brow techniek waarbij de wenkbrauwen worden ingeschaduwd, de microblading waarbij de wenkbrauw vol gezet wordt met streepjes/haartjes door middel van een mesje. Dit laatste is iets waar Brow Studio niet achter staat. De druk van de hand op het mesje is zo risicovol, de kans op littekens of littekenweefsel is zeer groot. Dus zie hier; Phace Lines!

Phace Lines zijn ultra dunne lijntjes, oftewel haartjes, die door jouw gehele wenkbrauw gezet worden door middel van een tatoeëermachine. Ik hoor je denken, oh nooo een tattoo? Absolutely not! Een tattoo gaat vele malen dieper de huid in, wij pigmenteren in een oppervlakkige huidlaag. Deze huidlagen vernieuwen zich regelmatig en dit is dan ook de reden waarom het semi-permanent is en de kleur met de tijd terug loopt.

Deze gepigmenteerde haartjes vullen jouw wenkbrauw heel natuurlijk op. Wij kijken hier naar jouw natuurlijke haargroeirichting en de hoeveelheid wenkbrauwhaartjes. Het moet matchen, blenden en passen in/bij jouw gezicht. Onze stylistes zijn hierin gespecialiseerd en kunnen jou hierin het beste advies geven.  

Als Powder Brows je ding niet is? En je microblading te ‘’gemaakt’’ vindt maar toch een natuurlijke pmu wilt, dan is Phace Lines ideaal voor jou!

Houd jij net als ons, van een natuurlijke, volle wenkbrauw die je zowel mét als zonder make-up kunt ‘dragen’. Plan dan jou Phace Lines in!

 

Make them fluffy!

Less is more.. Dit gezegde volstaat he-le-maal bij de Phace Lines, doordat wij niet de wenkbrauw helemaal bedekken met haartjes zul je een natuurlijker, voller resultaat bereiken. Je kunt er zelfs voor kiezen om de wenkbrauw breder/dikker te maken d.m.v. de lines en nog een natuurlijke look houden!
Kleur en intensiteit wordt altijd voorafgaand aan de behandeling besproken.

Ook als je weinig wenkbrauwhaartjes hebt is deze behandeling mogelijk, een mooie opvulling, eindelijk een volle wenkbrauw, alles is mogelijk! Soms is het dan wel aan te raden de Combinatie Brows te overwegen.

Twijfel je of deze behandeling bij jou past? Stuur ons dan een foto van jouw wenkbrauwen via onderstaande knop en wij gaan je verder helpen!

Ik ben bij Michaela geweest voor de phace lines en heb eindelijke de volle wenkbrauwen wat ik altijd al wilde. In het begin was het even wennen maar na de genezing en nabehandeling wil ik echt zeggen dat dit de beste keus ooit was! Bedankt!!

Madelief
5/5