Elke vrouw houdt ervan, elke vrouw gebruikt het en de meeste vrouwen zouden niet weten hoe ze zonder moeten. Je raadt misschien al een beetje waar wij het over gaan hebben in deze blog (of je hebt het al gelezen in de titel, haha), namelijk MAKE-UP! Wij hebben sinds kort onze eigen BROW STUDIO make-up lijn en hier vertellen wij graag wat meer over.

Wij kregen vaak de vraag van vrouwen in de salon of wij ook wenkbrauw producten verkopen. Wij verkochten zo nu en dan wel producten in de salon, maar droomde stiekem al over onze eigen make-up lijn. Een make-up lijn stel je natuurlijk niet zomaar op. Dit kost tijd, moeite en veel onderzoek. We moesten goed nadenken over welke producten wij wilden gaan verkopen. Uiteindelijk werd het ongeveer alles wat maar met wenkbrauwen te maken heeft, haha. Naast het product is de kleur een moeilijke keuze, want super veel verschillende mensen betekent super veel verschillende kleuren. Wij moesten dus een kleur kiezen die bij veel vrouwen staat en dat is nog best een klus. Té bruin, net té licht of weer iets té donker, zo had elke kleur wel wat. Uiteindelijk vonden wij de juiste kleuren voor onze make-up lijn.

Maar stel je eens voor: twee meiden die iets willen en liever gisteren dan vandaag. Hoe de >#@! krijg je zoiets voor elkaar? Daarom schakelden wij de hulp in van reclamebureau Groeier! die ons hier rustig doorheen hebben geloodst. En ja, zakenpartner Jeen heeft echt heel veel te verduren gehad. “Wij willen het logo graag dun. Ja maar meiden, hoe dunner hoe meer de letters wegvallen…..”. Nee, wij willen de letters echt dun.” Puntje bij paaltje vielen de letters weg en moesten ze dikker. Dat soort dingen. Ja, geduld was een schone zaak voor Groeier!, maar ook deze hele stap heeft ons weer sterker gemaakt. Eenmaal besloten wat we wilden, kon het proces gaan beginnen. Maar liefst 3 weken later hadden we onze BROW STUDIO make-up in handen!

Op 15 maart 2017 was het eindelijk zover, onze eigen make-up lijn werd gelanceerd. Vol trots presenteren wij de volgende producten:

De BROW STUDIO kit (€22,50)

Met deze BROW STUDIO kit kan jij een prachtige wenkbrauw look creëren. Zoals op de foto te zien is bestaat deze kit uit twee verschillende kleuren poeder en een gel. Hoe kan je dit product het beste aanbrengen? Om te beginnen ga je kijken wat de beste kleur is bij jouw wenkbrauwen. Dat is heel belangrijk, want je wilt er natuurlijk niet bijlopen als een overdreven Barbie. Je kunt de kleuren combineren om zo tot de perfecte kleur te komen. Als je de juiste kleur gevonden hebt, of wanneer je denkt dat je de juiste kleur gevonden hebt, is het tijd om het product aan te brengen. De eerste stap is de gel in je wenkbrauwen smeren. Dit kan je voor of na het aanbrengen van de poeder doen. Wanneer je de gel vóór de poeder aanbrengt blijft de poeder vervolgens beter op de wenkbrauwen zitten. Je creëert dan een smeuïge crème. Je kan de gel ook na de poeder in je wenkbrauwen smeren. In dat geval zorgt de gel ervoor dat je wenkbrauwen niet gaan dansen. Verder zit er in de kit een pincet om wat wilde haartjes te verwijderen (PAS OP! Haal niet teveel weg meiden!). En, last but not least, een kwast met borsteltje om de poeder aan te brengen in je wenkbrauwen. Met het borsteltje kun je de kleur een beetje vervagen waardoor het natuurlijker oogt.

Kleine BROW STUDIO poeder (€15,-)

Dan de kleinere versie van de BROW KIT poeder. Deze poeder heeft een kleiner formaat (dus handig om overal mee naar toe te nemen) en is daardoor handig in gebruik. Deze poeder bevat twee verschillende kleuren. Je kunt deze kleuren mengen om tot de gewenste kleur te komen. Zo is hij voor iedereen geschikt. Je brengt de poeder aan in je wenkbrauwen met een kwast. Trek een strakke lijn met de kwast onderaan je wenkbrauwen. Let er wel op dat je niet teveel poeder op de kwast doet. Om een mooi resultaat te bereiken kun je de kleur een beetje vervagen met een borsteltje zodat het natuurlijker oogt. TIP: maak het kwastje een klein beetje vochtig voordat je het in de poeder doet. Hierdoor kan je een strakkere lijn tekenen.

BROW STUDIO gel (€15,-)

Een BROW STUDIO gel mocht natuurlijk niet ontbreken binnen ons assortiment. Wij hebben twee verschillende kleuren gel. Eén gel is transparant en de ander bevat wat meer kleur. Een gekleurde gel kan je gebruiken wanneer de verf vervaagt. Op deze manier geef je iets meer kleur aan je wenkbrauwen en blijven ze perfect in model. De transparante versie is geschikt voor iedereen. De gels zorgen ervoor dat de wilde haartjes in bedwang worden gehouden. Je brengt de gel pas aan nadat de poeder is aangebracht, het accentueert de haartjes. Door de gel blijft het stevig zitten en kan je gewoon naar buiten gaan zonder verwaaide wenkbrauwen; met het weer in Nederland is dat geen overbodige luxe, toch? ;). Als laatste zorgt de gel er ook voor dat je make-up langer blijft zitten, wie wil dat nou niet. Zorg er bij de gel voor dat je niet te fanatiek bent met het aanbrengen, je wilt natuurlijk niet dat je wenkbrauwen klonteren ;-).

BROW STUDIO highlighter (€15,-)

De highlighter, het sprankelende product in je gezicht. Met onze duo highlighter kan jij de perfecte look creëren. Onze highlighters bevatten een matte en glimmende kant. Je kunt er dus alle kanten mee op. Een highlighter vangt het licht en lift daarmee optisch je wenkbrauwen. Je brengt onze highlighters aan door een strakke lijn te trekken onder je wenkbrauwen. Nadat je deze lijn hebt getekend vervaag je hem subtiel. Om de lijn te vervagen kun je er het beste even met je vingers overheen gaan. Je bent dan ready to go, shinen maar.  TIP: een highlighter is goed te gebruiken tussen je BROW STUDIO behandelingen door. Door highlighter over de terug gegroeide haartjes te smeren vallen die haartjes, die je er het liefste uit wilt trekken maar toch echt moet laten zitten, niet zo op.

BROW STUDIO potlood (€12,50)

Het BROW STUDIO potlood, een echte musthave voor vrouwen met wat grotere gaatjes in hun wenkbrauwen. Met dit potlood kun je gemakkelijk dunne lijntjes tekenen in je wenkbrauwen waardoor je als het ware nieuwe (neppe) haartjes creëert. Op deze manier vallen de gaatjes in de wenkbrauwen niet op. Bij het potlood is het belangrijk dat je met de haartjes mee tekent. Hierdoor krijg je vollere wenkbrauwen. Voor een opvallendere wenkbrauw look is het potlood ideaal. Wij hebben twee verschillende potlood kleuren: blonde en soft brown. Wij raden ‘blonde’ aan voor vrouwen met lichtere haartjes en ‘soft brown’ voor de donkere haarkleur. Wat het beste bij jou past verschilt natuurlijk per persoon. Bij ons in de salon mag je de producten altijd testen om zo de juiste kleur te kiezen. Het potlood is handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen.

BROW STUDIO kwast (€ 12,50)

De BROW STUDIO kwast een ónmisbaar item in je beautybag. Aan de ene kant de stevige strakke kwast en anderzijds een borsteltje, ook wel een spoolie genoemd.

Om een volle, strakke wenkbrauw te krijgen is een fijne kwast een musthave. Met de kwast veeg je over je BROW STUDIO poeder en tik je hem zachtjes af op de bovenkant van je hand, zo valt het overtollige make-up eraf. Vervolgens kun je beginnen met het invullen van je wenkbrauw, trek onder een strakke lijn en borstel hem naar boven uit met je spoolie voor een strak en vol effect.

Tip: Voor een nóg strakker effect raden wij de BROW STUDIO highlighter aan.

Nog een beetje moeite met het tekenen van je wenkbrauwen? Jolene legt het uit!

Ben je geïntereseerd in onze make-up? Kom dan snel een kijkje nemen in onze salon