‘De gezichten achter BROW STUDIO’

Welkom!

Hi! Superleuk dat je een kijkje komt nemen op onze blog! Wij (Phila en Shanice) zullen jullie op de hoogte houden over alles omtrent de wenkbrauw en het hebben van een eigen zaak. Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en trends kun je je abonneren op onze blog.

Veel leesplezier!

Wie zitten er achter BROW STUDIO?

Over Phila

Hallo! Mijn naam is Phila Gast en ik ben net 23 jaar geworden. Samen met Shanice heb ik in december 2015 BROW STUDIO opgericht. Dit was natuurlijk hartstikke spannend, want ik had alleen mijn diploma SPW Jeugdzorg. Deze opleiding heeft totaal niets met wenkbrauwen of het starten van een eigen onderneming te maken.

Afgelopen jaar heb ik zoveel dingen geleerd over mijzelf. Om te beginnen met doorzettingsvermogen. Ik moest opeens zeven dagen per week vroeg mijn bed uit, iets wat ik totaal niet gewend was. Korte nachten, weinig slaap en honderd dingen tegelijk onthouden. Ik nam nu tenslotte deel aan de ‘echte’ zakenwereld. Ik moest dingen doen die ik normaal alleen in films en series zag, denk aan Suits ;). Mannen in pak, gesprekken met de bank, zakelijke telefoontjes, altijd netjes blijven en nette discussies houden, haha. Er kwamen nog meer dingen bij kijken, pfoe. Ik heb geleerd bij mezelf en mijn eigen ideeën te blijven ook al moest ik soms openstaan voor nieuwe ideeën. Nee Phila! Je hebt niet altijd gelijk. Maar WAUW! Dit is zonder twijfel de allerbeste beslissing uit mijn leven geweest. En dat ik dit mag doen met mijn beste vriendin maakt het allemaal nog een stukje leuker. Samen lijken wij af en toe wel een getrouwd stel, maar ook wij hebben een paar boze dagen gehad (lees: elkaar negeren maar wel leuk doen tegen het personeel haha). Gelukkig is er altijd iemand waar ik op terug kan vallen, dat maakt mijn leven echt een stukje beter.

BROW STUDIO Phila Gast

Een paar jaar geleden had ik nooit durven dromen dat ik na één jaar al zoveel bereikt zou hebben en dat ik nu kan zeggen dat ik de werkgever ben van een team toppers, die overigens bijna allemaal ouder zijn dan ik. Naast mijn leuke collega’s zijn het toch wel mijn klanten die ervoor zorgen dat ik dit werk met veel plezier doe. Als er iemand van praten houdt, dan ben ik het wel. Van hetgeen wat ik gezien en gehoord heb kan je wel een paar boeken schrijven. Van borstvergrotingen tot Tinder dates en van (on)geplande zwangerschappen tot … tja, tot wat eigenlijk niet? Tranen van het lachen en echte vriendschappen opgebouwd.

Naast het werken houd ik niet heel veel vrije tijd over, toch ben ik sinds november begonnen met fitnessen. Drie keer in de week sport ik ’s morgens nog voordat ik naar mijn werk ga. Ook al denk ik elke ochtend weer dat ik het eigenlijk niet nodig heb, toch ben ik keer op keer weer blij als ik geweest ben! Thuis heb ik mijn eigen Franse Bulldog: Tom. Tegenwoordig is Tom een beetje geadopteerd door mijn moeder omdat ik er zo weinig ben, haha. Dit hele avontuur is hopelijk nog lang niet afgelopen en met deze blog zullen wij jullie op de hoogte houden van wat wij allemaal meemaken.

Xx

Phila

PS. Je zegt: Filla. Nee! Geen Fiela, Pehila of Piela haha

Over Shanice

Hi! Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar wie er achter BROW STUDIO zit. In deze blog ga je alles lezen over Phila, mij en hoe we tot vriendinnen worden gedwongen zijn, haha.

Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Shanice Samantha Haars (23), mede-eigenaresse van BROW STUDIO. Geboren in Amsterdam, getogen in Grootebroek. Momenteel woon ik samen met mijn 3-jarige zoontje in Westwoud (THE place to be). Mijn zoontje Shane is mijn grootste trots. Al vanaf mijn zwangerschap voed ik hem alleen, met hulp van vrienden en familie, op. Momenteel zie ik hem helaas een stukje minder, maar als ik nú mijn uiterste best doe, plukken wij daar straks samen de vruchten ervan.

Tijdens mijn opleiding als pedagogisch werker leerde ik Phila kennen. Al gauw kwam ik erachter dat dit niet mijn ding was. De opleiding dan hé, Phila was wel oké :). Mijn stages liep ik samen met Phila en ook de bijbaan als deur-aan-deur verkoper deden wij samen.

Ik had de opleiding afgerond maar wist al snel dat ik hier niet verder in wilde. Ik kwam bij een elektronicawinkel terecht, waar Phila toevallig ook werkte. Daar, waar het leven ons steeds weer bij elkaar bracht, waren wij absoluut nog geen vriendinnen. Vervolgens ben ik een half jaar later in de beauty wereld gerold waar ik, je raadt het al… Phila weer tegenkwam! Het had zo moeten zijn. De salon waar wij beiden werkte stopte er plotseling mee en dus stonden wij zonder pardon op straat. Nu moesten wij het toch écht met elkaar doen, haha. Wij besloten een wenkbrauw salon te beginnen genaamd BROW STUDIO. Ik zou niemand aanraden om een bedrijf in 2 weken te starten, ja écht… 2 weken.. Of dit leuk was? Phila elke dag 14 uur te zien?! Als je Phila een beetje kent weet je hoeveel ze kan praten, haha. Gezellig was het zeker en mede door die intensieve tijd samen zijn we nu ontzettend goede vriendinnen geworden.

Met de hoop dat dit goed uit zou pakken gingen wij, als twee kippen zonder kop, de uitdaging aan. Met veel hulp van vrienden en familie ontstond daar onze kleine maar trotse studio. Nu 34K ‘likes’ later en maandenlang hard werken hebben wij BROW STUDIO kunnen heropenen na een mega verbouwing. Klik hier voor de foto’s. En dit alles is nog maar het begin. Ik ben vol trots mijn dromen aan het najagen!

Liefs,

Shanice