• Verminderen of verwijderen van verouderde PMU

 • Haarzakjes blijven in tact

 • Geschikt voor verschillende huidtypes (blanke tot gekleurde huid)

  Hier plaats je de inhoud

 • Focust zich enkel op het pigment

  Hier plaats je de inhoud

 • Diverse golflengtes (kopstukken) die zich specifiek richten op de inkt kleuren

  Hier plaats je de inhoud

 • Behandeling door gecertificeerde specialiste

  Hier plaats je de inhoud

LASER REMOVAL BROWS  

Het verwijderen van oude permanente make-up wordt steeds populairder nu verfijndere technieken hun intrede hebben gemaakt. Deze nieuwe technieken zoals de POWDER BROWS zorgen ervoor dat veel dames het oude verwijderd willen hebben voor het nieuwe. Dankzij de uitvinding van het laseren kunnen wij je  volledig begeleiden in dit proces. 

Meestal zijn 3 tot 6 laserbehandelingen nodig om de permanente make-up geheel te verwijderen, dit valt nooit met zekerheid te zeggen. 3 á 4 behandelingen zijn vaak voldoende om de permanente make-up zodanig lichter te maken dat deze vernieuwd kan worden met POWDER BROWS. De behandeling duurt niet lang, meestal niet langer dan 15 minuten in totaal.

Wij werken met verschillende kopstukken die zich richten op een specifieke inktkleur. Afhankelijk van de kleur inkt gebruik je de bijbehorende kopstuk. Dit zorgt ervoor dat je minder sessies nodig hebt en de huid minder getraumatiseerd wordt.

Het is belangrijk voor de afspraak je wenkbrauwen niet te verven, ook geen henna. Dit kan problemen geven voor het zicht op de pmu voor de specialiste. Het pigment uit de haartjes kunnen wegschieten tijdens de behandeling. Schrik hier niet van, dit komt terug. De haarzakjes blijven volledig in tact.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na ongeveer een half uur ziet u de permanente make-up weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar.

Over het algemeen zijn 3 tot 6 behandelingen met steeds een pauze van 6 tot 8 weken ertussen voldoende om uw wenkbrauwen aanzienlijk lichter te maken. Eventueel kan de permanente make-up daarna opnieuw worden gezet. Het voordeel van het eerst verwijderen of lichter maken van de verouderde PMU is dat onze PMU-specialist POWDER BROWS kan zetten zonder rekening te houden met onzorgvuldigheden van de vorige behandelaar.

 • Zwanger - Er kan pas behandeld worden na de zwangerschap

 • Sterke medische behandelingen - antibiotica, steroïden, retinol, roaccutane etc.

 • Aut-immuumziekten

  Hier plaats je de inhoud

 • Chemotherapie

  Hier plaats je de inhoud

 • Licht epilepsie

  Hier plaats je de inhoud

 • Retinoiden

  Hier plaats je de inhoud

 • Infectie in het te behandelen gebied

  Hier plaats je de inhoud

 • Wit inkt/pigment kan niet worden gelaserd

  Hier plaats je de inhoud

PRIJZEN – LASER REMOVAL BROWS  

Permanente make-up €65,- per lasersessie.


VOORDEELPAKKET

3 behandelingen €150,-
5 behandelingen €240,-

Wij kunnen nooit van tevoren zeggen hoeveel behandelingen je nodig hebt, dit hangt af van de kleur, je lichaam en hoe vaak er permanente make-up of tattoo is gezet op je wenkbrauwen.

Na ongeveer 4 á 6 weken wordt het effect van de behandeling zichtbaar waardoor wij een richtlijn kunnen geven van het aantal behandelingen dat nodig is. Echter, dit kunnen wij nooit met 100% zekerheid zeggen. Het kan ook sneller of langzamer gaan dan wij verwachten.

Let op: wanneer je een voordeelpakket aanschaft en niet alle behandelingen gebruikt kan je het restant behandelingen niet inruilen voor geld of andere diensten!

 

LASER TATTOO REMOVAL

Je kunt bij ons ook terecht voor het verwijderen van een tattoo. Prijzen per behandeling zijn afhankelijk van grootte van de tattoo.

Tattoo removal S (<20 cm2) €60,- Tattoo removal M (<50 cm2) €120,- Tattoo removal L (<100 cm2) €240,- Tattoo removal XL (<150 cm2) €360,- 

VOORDEELPAKKET

Voordeelpakket S (€ 60,- per behandeling)
3 behandelingen €150,-
5 behandelingen €250,-
7 behandelingen €350,-

Voordeelpakket M (€ 120,- per behandeling)
3 behandelingen €300,-
5 behandelingen €500,-
7 behandelingen €700,-

Voordeelpakket L (€ 240,- per behandeling)
3 behandelingen = €600,-
5 behandelingen = €1.000,-
7 behandelingen = €1.400,-

Voordeelpakket XL (€ 360,- per behandeling)
3 behandelingen = €900,-
5 behandelingen = €1.500,-
7 behandelingen = €2.100,-

Let op: wanneer je een voordeelpakket aanschaft en niet alle behandelingen gebruikt kan je het restant behandelingen niet inruilen voor geld of andere diensten!

Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Je kunt de pakketten aanschaffen bij ons in de salon. Meer weten? WhatsApp een foto van je tattoo naar 06 83 03 35 49.

NAZORG

Houd de behandelde gedeeltes schoon en droog wanneer het nog aan het genezen is. Maak het gebied schoon met water en dep het droog.

Blaren kunnen zich voordoen, maar dit gebeurd zelden, de vorming hiervan gebeurt vrijwel altijd dan binnen 8 uren na de behandeling.

Je mag koude kompressen gebruiken na de behandeling, het helpt tegen eventuele pijn en zwelling.

Het kan voorkomen dat er korstjes ontstaan, krab hier niet aan! Scheren, epileren, harsen van de huid mag weer als de huid dicht en genezen is.

Douchen mag 2 uur na de behandeling, maar zorg dat er geen harde stralen van de douchekop op het behandelde gebied komt.

Bij zonnig weer; gebruik een sunblock van boven de factor 30.

Make-up is niet toegestaan op het behandelde gebied voor de komende 36 uur.

Bij een extreme allergische reactie, bel dan je dokter of dokterspost.