fbpx

Over BROW STUDIO

Phila Gast en Shanice Haars, twee enthousiaste dames die eind 2015 de deuren openden van BROW STUDIO. Wie Phila en Shanice kent weet dat het creëren van perfecte wenkbrauwen hun grote passie is. Het enthousiasme en plezier straalt er van af en zorgt natuurlijk voor een prettige sfeer in de studio.

Na een aantal weken groeide de studio de spuigaten uit en zochten ze  versterking, en daar was ze, het zusje van Shanice, Sharon. Die tot op heden het team versterkt. Niet veel later kwamen ook Eva, Thirza, Amy, Beaudine en Robin Joan het gezellige en vooral gemoedelijke team versterken. Met 8 dames sterk zorgen zij voor een fantastisch BROW-TEAM.

Wij hopen u snel welkom te heten in onze studio!

PhilaOprichter en eigenaar

Phila heeft in 2015 samen met Shanice BROW STUDIO opgericht. Naast het coachen en opleiden van haar team richt Phila zich voornamelijk op de POWDER BROWS.

ShaniceOprichter en eigenaar

Shanice heeft in 2015 samen met Phila BROW STUDIO opgericht. Shanice richt zich voornamelijk op alle social media content en de website. Ook is ze gespecialiseerd in de BROW LIFT en onze nieuwste behandelingen met de laser!

SharonProfessionele BROW QUEEN

Sharon is al sinds de BROW STUDIO start bij ons in dienst. Begonnen als een BROW CLASSIC professional en nu ook een ster in de BROW LIFT en de laser behandeling. Sharon kunnen we met 100% de rechterhand van Phila en Shanice noemen.

ThirzaReceptie

Thirza is een ware duizendpoot in de salon. Ze is een kei in administratie en ontvangt dagelijks al onze klanten met een glimlach achter de balie.

EvaReceptie

Eva werkt ondertussen ook alweer een aantal jaren bij ons. Ze ondersteunt Thirza met verschillende receptietaken. Veder houdt ze zich bezig met de BROW kortingen en de socialmediakanalen.

AmyProfessionele BROW QUEEN

Amy is al een aantal jaar bij ons in dienst. Ze is een ware BROW QUEEN. Een professional in de BROW CLASSIC, BROW LIFT. Maar daar houdt het nog niet op want sinds dit jaar mag Amy zich ook nog eens een gespecialiseerd POWDER BROWS styliste noemen!

BeauProfessionele BROW QUEEN

Beau is onze BROW CLASSIC QUEEN. Dik, dun, donker, licht? Beau luistert naar al je wensen en creëert de meest prachtige wenkbrauwen. Binnenkort kan je ook bij Beau terecht voor een BROW LIFT!

Robin JoanProfessionele BROW QUEEN

Robin Joan is onze nieuwste aanwinst. Vanaf het eerste moment al een gepassioneerde BROW QUEEN! Ze is gespecialiseerd in de BROW CLASSIC en doet vanaf heden alle POWDER BROW voorbehandelingen.

Online afspraak maken

Wenkbrauwen maken je gezicht. Het zorgt voor een frisse en open blik. Jammer genoeg is niet iedereen gezegend met perfecte wenkbrauwen. Laat door ons, jouw ideale vorm creëren.