BEHANDELINGEN

Vind de behandeling die bij jou past

BROW CLASSIC

Een natuurlijke wenkbrauw vanaf €43,95

Tijdens de Brow Classic behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld één uur waarbij we je wenkbrauwen gaan harsen, epileren, knippen, verven en stylen. Vooraf bespreken we altijd de uitgebreide intake die je online hebt ingevuld.

POWDER BROWS

Een semi permanente wenkbrauw vanaf €349

De klassieker, de geliefde Powder Brows: een strakke, volle wenkbrauw look. Deze kan gecombineerd worden met een licht ombre effect aan de aanzet, maar mocht je willen gaan voor een goed geaccentueerde wenkbrauw, is het ook mogelijk om hem volledig in de pigmenteren.

Je hoeft na deze behandeling dit nu niet meer dagelijks zelf te tekenen, de kleur, intensiteit en strakheid van je Powder Brows kan worden aangepast naar smaak en wens. Zo variëren de resultaten van naturel naar een full brow make-up look. Deze techniek is strakker en aanweziger dan een Soft Ombre Brow behandeling. Deze behandeling is gezicht voor elk huidtype en geneest mooi bij iedere huid tint.

Resultaten blijven gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi, hierna raden wij je weer aan je brows een touch up te geven!

SOFT OMBRE BROWS

De nieuwste en zachtste techniek op dit moment, de meest natuurlijke powder brows ooit!

Door een geheel nieuwe behandeltechniek, met de nieuwste apparatuur en aller fijnste naaldjes, wordt het pigment op een heel natuurlijke manier in de huid geblend! Perfecte techniek voor als je houdt van een opgevulde, maar natuurlijke wenkbrauw. De harde “tattoo” lijnen zijn hierbij verleden tijd! Door meerdere technieken te combineren kunnen wij de perfecte ombre brow bij jou maken.

Resultaten blijven gemiddeld 1 tot 2 jaar mooi, daarna raden wij aan we touch-up behandeling te laten doen.

TOUCH-UP ANDERE SALON

Touch-up andere salon / Kleur- en vormcorrectie voor nieuwe klanten 

Een Touch-up andere salon behandeling bestaat uit een kleurcorrectie en een vormcorrectie voor nieuwe klanten die al oud werk hebben, dit kan variëren van verouderde Powder Brows, microblading of de combo brows maar waarbij dit oude werk niet is gezet door Brow Studio stylistes!

Stuur voordat je een afspraak inplant duidelijke foto’s van je wenkbrauwen via WhatsApp 0633413343 zodat wij deze kunnen bekijken en je kunnen adviseren of een Touch-up andere salon behandeling voldoende is of dat we beter eerst kunnen laseren.

Houd er rekening mee dat Touch-up andere salon natuurlijk niet smaller gezet kunnen worden dan de huidige pmu. 

BROW LIFT

Een intens volle wenkbrauw vanaf €38,50

De Brow Lift is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes, die bijvoorbeeld naar beneden groeien. Maar natuurlijk ook als je gewoon je wenkbrauw nóg strakker wilt!

LASER REMOVAL

PMU verwijderen vanaf €65

Het verwijderen van oude permanente make-up wordt steeds populairder nu verfijndere technieken hun intrede hebben gemaakt. Deze nieuwe technieken zoals de Powder Brows zorgen ervoor dat veel dames het oude verwijderd willen hebben voor het nieuwe. Dankzij de uitvinding van het laseren kunnen wij je volledig begeleiden in dit proces.

HENNA OMBRE BROWS

Een natuurlijk volle wenkbrauw vanaf €49,95

Henna Ombre Brows is een nieuwe, razend populaire, manier van wenkbrauw verven. De Henna is een alternatief voor het verven van de wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haren maar Henna neemt zowel de haren als huid mee. De Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. Het is dan ook een goede optie als je twijfelt over de permanente make-up.

LASH LIFT

Prachtig gekrulde wimpers voor €50

Tijdens de Lash Lift behandeling werken wij met je natuurlijke wimperhaartjes. De behandeling duurt gemiddeld drie kwartier waarbij we je wimpers krullen en verven met een lotion techniek. 

 

HYBRIDE BROWS

De nieuwste en populairste behandeling op dit moment!

Hybride Brows, de naam zegt het eigenlijk al, het beste van 2 werelden; verf en henna. De subtiele tint van de verf maar de houdbaarheid van Henna. De resultaten kunnen tot 2 weken op de huid en tot 8 weken in de haartjes aanwezig blijven, afhankelijk van de verzorging en de individuele huid- en haartype.

MEN BROWS

Just shaping the brows

Een volle bos wenkbrauwen boven je ogen, soms is het nét even frisser om ze hier en daar wat bij te werken. But relaxed! Wij weten wat we doen en zullen ze gewoon natuurlijk houden 😉

Kan eventueel icm tint.

INFRALASH / DEEPLINER

Semi permanente make-up vanaf €199

Deepliner is een semi-permanente make-up techniek. Deepliner wordt net aan de grens, tussen de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller en langer lijken. Niet zo aanwezig als een eyeliner. Het zorgt voor een vollere en donkerdere wimper look.

 

Never stop learning

ONZE ACADEMY IS GESTART!

Altijd al gedroomd van een eigen salon? Wil jij van je hobby je beroep maken? Of kan jouw salon een boost gebruiken?!

Bekijk dan nu ons trainingsaanbod door op de onderstaande knop te klikken! 

browstudio_logo_1_transparent 1 (2)
×