BEHANDELINGEN

Vind de behandeling die bij jou past

BROW CLASSIC

Een natuurlijke wenkbrauw vanaf €42,95

Tijdens de Brow Classic behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld één uur waarbij we je wenkbrauwen gaan harsen, epileren, knippen, verven en stylen. Vooraf bespreken we altijd de uitgebreide intake die je online hebt ingevuld.

POWDER BROWS

Een permanente wenkbrauw vanaf €299

Een Powder Brow behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Dit is inclusief het doornemen van je intake waar wij je wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna zullen wij je wenkbrauwen aftekenen/uitmeten en starten wij het pigmenteren. Na de behandeling nemen we de nazorg door en krijg je deze mee.

BROW LIFT

Een intens volle wenkbrauw vanaf €36,50

De Brow Lift is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes, die bijvoorbeeld naar beneden groeien. Maar natuurlijk ook als je gewoon je wenkbrauw nóg strakker wilt!

LASER REMOVAL

Tatoeages en PMU verwijderen vanaf €60

Het verwijderen van oude permanente make-up wordt steeds populairder nu verfijndere technieken hun intrede hebben gemaakt. Deze nieuwe technieken zoals de Powder Brows zorgen ervoor dat veel dames het oude verwijderd willen hebben voor het nieuwe. Dankzij de uitvinding van het laseren kunnen wij je volledig begeleiden in dit proces.

HENNA OMBRE BROWS

Een natuurlijk volle wenkbrauw vanaf €47,95

Henna Ombre Brows is een nieuwe, razend populaire, manier van wenkbrauw verven. De Henna is een alternatief voor het verven van de wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haren maar Henna neemt zowel de haren als huid mee. De Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. Het is dan ook een goede optie als je twijfelt over de permanente make-up.

×