LIP BLUSH

Altijd perfecte lippen zonder lippenstift! Onze permanente Lip Blush behandeling geeft je een natuurlijke, langdurige kleur.

-Hoofdbehandeling v.a. €285

 

Lip Blush is een moderne, semi-permanente make-up techniek die je lippen een natuurlijke, subtiele tint en een zacht gedefinieerde contour geeft. Door middel van fijne naaldjes wordt pigment voorzichtig in de bovenste laag van de huid gebracht, wat resulteert in een langdurige, gelijkmatige kleur. 


Bij een Lip Blush behandeling kun je kiezen uit verschillende kleuren, variërend van zachte nude tinten tot levendige roze en roodtinten. Onze experts helpen je bij het selecteren van de kleur die perfect bij jouw huidskleur en persoonlijke stijl past. Deze behandeling is ideaal voor het creëren van een jeugdige, frisse uitstraling zonder dagelijks lippenstift aan te brengen. 

Lip Blush kan ook helpen om de natuurlijke vorm van je lippen te verbeteren, asymmetrie te corrigeren en je lippen voller en gezonder te laten lijken.

De resultaten van een Lip Blush behandeling zijn semi-permanent en kunnen doorgaans 1 tot 3 jaar meegaan, afhankelijk van verschillende factoren zoals je huidtype, levensstijl en nazorg. Na verloop van tijd zal het pigment geleidelijk vervagen, waardoor een natuurlijke look behouden blijft. Om de kleur fris en levendig te houden, wordt aangeraden om elke 1 – 1,5 jaar een touch-up behandeling te ondergaan.

Het langdurige effect van Lip Blush zorgt ervoor dat je lippen er altijd verzorgd uitzien, zonder dagelijkse make-up routines. Hierdoor bespaar je tijd en geniet je van een constante, prachtige lipkleur.

Een Lip Blush behandeling duurt doorgaans rond de 2 a 3 uur. Dit omvat een intake waarin we samen de perfecte kleur voor jouw lippen kiezen, het voorbereiden van de huid, en de daadwerkelijke toepassing van het pigment. Onze ervaren specialisten werken zorgvuldig om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent gedurende de hele behandeling.

Na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten hervatten, met slechts een minimale hersteltijd. Binnen enkele weken zullen je lippen volledig genezen zijn en kun je genieten van je prachtige, langdurige lipkleur. 

Je mag geen permanente make-up behandeling ondergaan als je zwanger bent. Hormonen kunnen ervoor zorgen dat het pigment minder goed door de huid wordt opgenomen. De belangrijkste reden is echter dat je tijdens de zwangerschap geen antibiotica kunt nemen als er een infectie optreedt.

Niet iedereen komt in aanmerking voor een lipcorrectie. Personen met de huidstoornis keloïd (littekengezwellen) of met een huid die na een klein wondje donkere vlekken krijgt die niet meer lichter worden, kunnen niet behandeld worden.

Als je twijfelt of je een geschikte kandidaat bent, neem dan persoonlijk contact met ons op. We kunnen dan samen bespreken of de behandeling voor jou geschikt is.

Donkere lippen kunnen rozer gemaakt worden met behulp van permanente make-up. Voor donkere lippen is een gespecialiseerde techniek vereist. Er zullen eerst neutralisatie behandeling(en) plaatsvinden om de ongewenste kleurtonen te corrigeren. Tijdens deze neutralisatie behandeling werken wij nog niet met kleur. 

Donkere lippen hebben gemiddeld minimaal twee behandelingen nodig, en voor sommige lippen zijn vier of vijf behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal behandelingen varieert per individu en hangt af van de natuurlijke kleur van de lippen en de mate waarin de huid het pigment per behandeling opneemt.

Soms zijn meerdere neutraliserende behandelingen nodig als de natuurlijke lipkleur erg donker is. Zolang er donkere kleurtonen zichtbaar zijn na de genezing, blijft neutralisatie nodig.

Na de neutralisatie zullen de lippen na 6-8 weken genezen en een beige/roze kleur krijgen. Vervolgens kan de gewenste lipkleur worden aangebracht. Dan kunnen we werken met kleurtinten zoals roze, perzik en rood.

Wij bieden een zeer ruime keuze aan pigmenten aan. We geven echter altijd advies over de keuze van het uiteindelijke pigment. Bij Brow Studio wijken we zelden af van dit advies, omdat er veel expertise komt kijken bij de keuze van pigmenten. Als het geadviseerde pigment niet overeenkomt met jouw wensen, kan het zijn dat we de behandeling niet kunnen uitvoeren. We werken namelijk alleen op een uiterst veilige en correcte manier om een optimaal resultaat op lange termijn te garanderen. We hebben kennis van hoe elke pigmentkleur heelt. Samen komen we tot een prachtige kleurkeuze.

Zeker weten! Wij zijn officieel ggd goedgekeurd.

Dit is mogelijk, mits er minimaal 2 weken zitten tussen de laatste fillerbehandeling en de toepassing van permanente make-up.

We adviseren sterk om een dag voor uw Lip Blush-behandeling te beginnen met het innemen van één L-Lysine tablet (niet in vloeibare vorm). Deze tabletten dient u te blijven slikken tot vier dagen na de behandeling. L-Lysine helpt de kans op een koortslip aanzienlijk te verminderen. Een koortslip of actieve infectie kan namelijk de genezing van de Lip Blush behandeling verstoren, wat kan resulteren in vlekken in de kleur of beschadiging van de lippen. Heeft u eerder een koortslip of herpesvirus bij de lippen gehad en gebruikt u geen L-Lysine voor en na de behandeling? Dan kunnen wij de behandeling helaas niet uitvoeren.

Let op dat L-Lysine alleen in tabletvorm gebruikt kan worden, omdat een vloeibare vorm niet geschikt is voor toepassing op de open wond van de lippen na de Lip Blush-behandeling. Alleen de nazorgproducten mogen gedurende 7-9 dagen na de behandeling op de lippen worden aangebracht.

Touch-up/ nabehandeling

Om het beste resultaat te bereiken en te behouden, is een touch-up behandeling ongeveer 6 tot 8 weken na je eerste Lip Blush behandeling essentieel. Deze sessie zorgt ervoor dat de kleur volledig gelijkmatig is en eventuele kleine correcties kunnen worden aangebracht. Tijdens deze touch-up wordt extra pigment toegevoegd om de gewenste intensiteit en perfectie te bereiken.

Dit tweede bezoek is belangrijk om ervoor te zorgen dat je lippen de prachtige, langdurige kleur krijgen die je wenst. Met deze extra stap geniet je langer van een vlekkeloze lipkleur en een stralende look. 💄

Hoofdbehandelingen zijn excl. nabehandeling/touch-ups.

Ja, dat kan. Wij raden je aan 2 weken voor je afspraak te beginnen met het hydrateren van je lippen. Hoe soepeler je lippen zijn, des te mooier kan de Lip blush gezet worden en genezen.

Darcy komt zelfverzekerd over en dat gaf mij vertrouwen in de behandeling. Het resultaat is heel erg mooi, ik koos voor een subtiele kleur.

5/5

Never stop learning

ONZE ACADEMY IS GESTART!

Altijd al gedroomd van een eigen salon? Wil jij van je hobby je beroep maken? Of kan jouw salon een boost gebruiken?!

Bekijk dan nu ons trainingsaanbod door op de onderstaande knop te klikken! 

browstudio_logo_1_transparent 1 (2)
×