BROW CLASSIC

Een natuurlijke wenkbrauw vanaf €43,95

Tijdens de Brow Classic behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld één uur waarbij we je wenkbrauwen gaan harsen, epileren, knippen, verven en stylen.

JE WENKBRAUW ZOALS HIJ HOORT TE ZIJN

Wij meten je wenkbrauwen altijd af aan de hand van je gezicht zodat we goed zien hoe je wenkbrauwen theoretisch horen te lopen. Hierdoor oogt het resultaat nooit onnatuurlijk. Verder harsen wij de wenkbrauwen, hierdoor krijg je een strakker resultaat dan andere ontharingstechnieken. Wij harsen met aloë vera hars wat geschikt is voor de gevoelige huid.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Het is belangrijk dat je drie dagen voor je afspraak niet onder de zonnebank gaat of gebruik maakt van een spraytan en bruiningsdruppels. Heb je dit toch gedaan? Meld het dan op tijd bij je styliste!

STOP MET EPILEREN

Hoe meer haartjes, hoe beter het resultaat! Stop dus vooral met epileren en laat ons het werk doen.

DE INTAKE BESPREKEN

Eerst bespreken we de intake. Dit doen wij om een goed beeld te krijgen van je wensen, maar ook om te achterhalen of je allergieën hebt.

DE BEHANDELING

Daarna gaan we beginnen met harsen, epileren, verven en knippen van de wenkbrauwen. Hierbij werken we met je natuurlijke haartjes. Door het verven komen de donshaartjes tevoorschijn waardoor je wenkbrauw gelijk voller lijkt.

STYLEN

Als afsluiter van de behandeling wordt er een persoonlijk make-up advies gegeven, hierdoor kan je zelf thuis je wenkbrauwen perfectioneren.

AFBLIJVEN

Je huid is na de behandeling gevoeliger en open door het harsen. Daarom is het belangrijk dat je er niet aan gaat zitten om irritaties, bultjes en puistjes te voorkomen. Dus ook even geen make-up op na de behandeling.

LEES DE AFTERCARE

Na de behandeling krijg je van ons een aftercare kaart mee naar huis. Hier staat duidelijk op vermeld wat we je af- en aanraden. Lees deze dan ook goed door om zo lang mogelijk van je wenkbrauwen te genieten.

DE VERVOLG BEHANDELING

Je haren komen uiteindelijk in een cyclus waardoor ze tegelijk weer terug groeien. Na 4 à 6 weken kom je terug voor je volgende behandeling.

Never stop learning

ONZE ACADEMY IS GESTART!

Altijd al gedroomd van een eigen salon? Wil jij van je hobby je beroep maken? Of kan jouw salon een boost gebruiken?!

Bekijk dan nu ons trainingsaanbod door op de onderstaande knop te klikken! 

browstudio_logo_1_transparent 1 (2)
×