POWDER BROWS

Een permanente wenkbrauw vanaf € 349

Een Powder Brow behandeling duurt gemiddeld 2 uur. Dit is inclusief het doornemen van je intake waar wij je wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna zullen wij je wenkbrauwen aftekenen/uitmeten en starten wij het pigmenteren. Na de behandeling nemen we de nazorg door en krijg je deze toegestuurd.

EXTRA LANG GENIETEN VAN MOOIE WENKBRAUWEN

Een Powder Brow behandeling kan bestaan uit 3 afspraken: de voorbehandeling, de hoofdbehandeling en de nabehandeling. 
Steeds vaker merken wij dat alleen de voor en hoofdbehandeling volstaan voor een prachtig resultaat. 
Dit is afhankelijk van de pigment opname van je huid, dit is van te voren niet te zeggen.

VOORBEHANDELING

De voorbehandeling kost 43,95 en bestaat uit het uitmeten, harsen, epileren, knippen, verven en stylen van de wenkbrauwen. Wij raden de voorbehandeling aan zodat je kan wennen aan de vorm die we gaan pigmenteren. Kun je er niet aan wennen en wil je toch een andere vorm? Fijn dat het nog niet definitief is en we het tijdens de hoofdbehandeling nog kunnen aanpassen! Deze duurt ongeveer 45 à 60 minuten.

HOOFDBEHANDELING

De hoofdbehandeling kost 349,- bestaat uit het doornemen van je ingevulde intake, doornemen van je wensen en natuurlijk het aanbrengen van de Powder Brows! Deze behandeling duurt gemiddeld 2 uur en vindt plaats tot 2 weken na de voorbehandeling. Dat is de termijn waarin de wenkbrauwen zijn hersteld van de voorbehandeling en kunnen we het beste resultaat behalen.

NABEHANDELING

Tussen de hoofd- en de eventuele nabehandeling/touch-up zit minstens een periode van 4 á 8 weken. Deze tijd hebben je wenkbrauwen nodig om te herstellen en zal de kleur de tint krijgen die besproken is tijdens de intake. Indien de touch up nodig is tussen de 1-6 maanden kan je deze behandeling inplannen vanaf 170,-

VUL DE ONLINE INTAKE IN

Vervolgens vul je online onze uitgebreide intake in. Op basis van deze intake komen wij achter jouw allergieën en wensen. Deze wordt nog met je besproken tijdens je afspraak.

STOP MET EPILEREN

Hoe meer haartjes, hoe beter het resultaat! Stop dus vooral met epileren en laat ons het werk doen.

WENKBRAUWEN AFTEKENEN

Een Powder Brow behandeling duurt gemiddeld 2 uur. Dit is inclusief het doornemen van je intake waar wij je wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna zullen wij je wenkbrauwen aftekenen en starten wij het pigmenteren

WIE MOOI WILT ZIJN...

De behandeling is niet geheel pijnloos, maar is hartstikke te doen. Bij onze Powder Brow techniek wordt de wenkbrauw volledig ingeschaduwd. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw hebt gepoederd. Door het ombre effect van deze techniek blijft het natuurlijk ogen.

PMU APPARAAT

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald in de lederhuid gepigmenteerd. Met het PMU apparaat kun je een natuurlijk poeder effect creëren.

EEN SCHAAFWONDJE

Als de Powder Brows net gezet zijn is dit vergelijkbaar met een schaafwond. Nalatigheid bij de verzorging en hygiëne kunnen infecties en littekenweefsel veroorzaken. Dit kan leiden tot minder effect dan verwacht. Als je de wenkbrauwen goed verzorgt, duurt het gemiddeld twee tot zes weken tot de behandelde huid genezen is.

VOLG DE INSTRUCTIES OP

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig aanvoelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om je zorgen over te maken en hoort bij het genezen van je wenkbrauwen. Om de Powder Brow behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen voor en mooi resultaat dien je de instructies op te volgen die schriftelijk wordt meegegeven door de styliste.

HET RESULTAAT

Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zul je zien dat de kleur is teruggelopen, dit is het moment dat je terugkomt voor je nabehandeling. Bij deze nabehandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur en duurt gemiddeld 1 uur.

Never stop learning

ONZE ACADEMY IS GESTART!

Altijd al gedroomd van een eigen salon? Wil jij van je hobby je beroep maken? Of kan jouw salon een boost gebruiken?!

Bekijk dan nu ons trainingsaanbod door op de onderstaande knop te klikken! 

browstudio_logo_1_transparent 1 (2)
×