fbpx

Wat zijn POWDER BROWS?

De behandeling bestaat uit 3 afspraken;

  • BROW CLASSIC afspraak 45 á 60 min (1 – 2 weken van te voren)
  • POWDER BROW afspraak 2 á 3 uren
  • POWDER BROW nabehandeling ca. 2 uren (4 – 8 weken na behandeling)

De BROW CLASSIC voorafgaand doen wij zodat je kunt kennismaken met de kleur en vorm, mocht dit niet naar wens zijn valt dit nog aan te passen op de POWDER BROWS afspraak. Wij gaan voor de allerbeste kwaliteit en service en daarom bestaat deze behandeling uit 3 afspraken.

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij zorgvuldig een intake af met daarin jouw wensen en wat je wel en vooral niet moet verwachten van de POWDER BROWS. Vervolgens starten we de behandeling met het schoonmaken en stylen van je natuurlijke wenkbrauw, zodat ze in topvorm zitten zodra we de PMU starten. Daarna beginnen we met het afmeten en aftekenen van je wenkbrauwen, dit doen wij zorgvuldig en nemen de tijd hiervoor. De behandeling is niet geheel pijnloos. Indien je hier tegenop ziet kan je bij je eigen huisarts vragen om een verdovende crème. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Bij onze POWDER BROW techniek wordt de wenkbrauw volledig ingeschaduwd. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw hebt gepoederd. Door het ombre effect van deze techniek blijft het natuurlijk ogen.

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald in de lederhuid gepigmenteerd. Met het PMU apparaat kun je een natuurlijk poeder effect creëren.
Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zul je zien dat de kleur is terug gelopen, dit is het moment dat je terug komt voor je nabehandeling. Bij deze nabehandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur en duurt gemiddeld 2 uur. Mocht er na deze nabehandeling een 3e behandeling nodig zijn omdat het niet gepakt heeft op jouw huid, is dit inbegrepen.

  • Natuurlijk poedereffect

  • Geschikt voor alle huidtypen

  • Geen littekens/ beschadigingen

  • Uit bed stappen mét wenkbrauwen

  • Minimale roodheid/zwelling

  • Geen kale plekken in de wenkbrauw

Tijdsduur

Een POWDER BROW behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Dit is inclusief het doornemen van je intake waar wij je wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna zullen wij je wenkbrauwen aftekenen en starten wij het pigmenteren.

Na de behandeling nemen we de nazorg door en krijg je deze mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Hoelang blijft het mooi?

POWDER BROWS gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee als je je houdt aan de nazorginstructies. Het is van belang dat je de nazorginstructies opvolgt voor het behoud van je POWDER BROWS. Het kan per huid verschillen hoelang het mooi blijft.

Ga je vaak naar de zonnebank of op vakantie en /of sport je veel? Dan is het proces op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Powder Brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

PHILA

Nieuwe POWDER BROWS (incl voor- en nabehandeling €499,-)

Touch up prijzen

3 tot 6 maanden €125

7 tot 12 maanden €175

13 tot 18 maanden €225

19 tot 24 maanden €275

Let op: Wij rekenen vanaf de dag van je eerste POWDER BROW behandeling!

Heb je ergens anders permanente make-up, maar wil je een touch up door ons? (€250 Phila  per sessie). Je kunt altijd een foto sturen naar 0683033549

NAZORG

Als de POWDER BROWS net gezet zijn is dit vergelijkbaar met een schaafwond. Nalatigheid bij de verzorging en hygiëne kunnen infecties en littekenweefsel veroorzaken. Dit kan leiden tot minder effect dan verwacht. Als je de wenkbrauwen goed verzorgt, duurt het gemiddeld twee tot zes weken tot de behandelde huid
genezen is.

Tijdens het zetten van permanente make-up gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Als je de POWDER BROWS goed verzorgt,
duurt het gemiddeld twee – zes weken tot de behandelde huid genezen is. Je mag met een permanente make-up wel douchen.

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine
zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezen van je wenkbrauwen. Om de POWDER BROWS
behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen voor een mooi resultaat dien je de instructies op te volgen die schriftelijk word meegegeven door de styliste.

KLEUREN

Wij bespreken voorafgaand de behandeling welke kleur wij gaan gebruiken, hier heb je zelf ook alle inspraak in. Wij zullen ons kundig advies met je delen. Wij werken met 7 basiskleuren die wij kunnen mengen tot jouw persoonlijke kleur.

De ‘warme’ wenkbrauwen die je ziet op de voor en na foto’s komt doordat deze huid rood is uitgeslagen door het pigmenteren. De roodheid komt door de wenkbrauw heen waardoor de kleur een stuk warmer/oranje oogt. Dit is NIET het geval, in ons pigment zit namelijk GEEN rood pigment verwerkt.