STYLISTES

Maak kennis met onze stylistes

MICHAELA

Floormanager PMU

Specialisatie: Soft Ombre Brows, Classic Powder Brows, Infralash.

Een duizendpoot in de permanente make-up wereld! Deze vakvrouw weet waar ze het over heeft, door de jarenlange ervaring op het gebied van permanente make-up kun je met al je vragen en wensen bij Michaela terecht. Michaela volgt alle cursussen en training waar haar hart liggen op het gebied van PMU. Deze allround pmu artist willen wij voor geen goud meer kwijt!

LUNA

Brow styliste

Luna is een zachtaardig, zelfverzekerde dame die je graag adviseert over je wenkbrauwen. Voert haar vak met passie uit, heeft een luisterend oor en zal altijd je wensen respecteren. Luna is voor ons een geweldige, gezellige aanwinst in het team.

TANEESHA

Brow styliste – Powder brow expert

Taneesha is jarenlang vaste Brow Classic klant geweest bij Phila voor ze Powder Brows nam. Phila heeft haar al eerder gevraagd om bij ons te komen solliciteren alleen studeerde Taneesha nog en is het er nooit van gekomen. Toch is het haar altijd bij gebleven en is ze na haar studie een training gaan volgen voor het shapen en stylen van wenkbrauwen. Toen Brow Studio vervolgens weer een vacature openzette heeft ze meteen gesolliciteerd en met succes! Klanten beschrijven haar als vriendelijk, lief, vakkundig en professioneel hier sluiten wij ons volledig bij aan!

LINDSAY

Brow styliste – Lash & Brow lift styliste – Laser specialiste

De vriend van Lindsay kwam al een tijdje als vaste klant bij ons in de salon en tipte Lindsay om bij ons te komen solliciteren. Wat een aanwinst is Lindsay voor Brow Studio en onze klanten. Ze werkte zelf al als Wenkbrauw styliste en schoonheidsspecialiste waardoor ze veel kennis heeft van de behandelingen die zij doet en wat het effect kan zijn op je huid. Ze heeft zich bij ons gespecialiseerd in de Brow Classic, Brow lift, Lash Lift en het laseren van oude permanente make up. Ze is vastberaden om nog meer behandelingen aan haar portfolio toe te voegen! Lindsay is helemaal gek van de Brow Studio poeder en gaat zonder niet de deur uit! Zij kan je alle tips en tricks meegeven hoe je deze zelf ook kan gebruiken om nog langer plezier te hebben van de Brow Classic behandeling.

JOYCE

Brow styliste – Henna styliste – Lash Lift styliste

Sociaal, talentvol en lief! Joyce werkt naast haar studie in de avonduren en weekenden bij ons. Naast het stylen van de wenkbrauwen bakt Joyce graag overheerlijke dingen die zij meeneemt naar de studio en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.  Je zal je altijd op je gemak voelen bij onze lieve Joyce.

MICHEL

Brow stylist – Henna stylist – Lamination expert – Thread king – Trainer

De koning onder de wenkbrauwstylisten, Michel. Hij heeft al jarenlange ervaring in het stylen en shapen van wenkbrauwen. Naast wenkbrauwstylist werkt Michel als make-up artist waarbij hij al verschillende bn-ers in zijn portfolio heeft verzameld. Hij houdt van volle, symmetrische wenkbrauwen en wenkbrauwen die passen bij het gezicht van de klant. Naast harsen werkt hij ook graag met touw. Ontharen van de bovenlip is dan ook een behandeling die vaak bij hem bijgeboekt wordt. Wij zouden Michel beschrijven als een lieve, rustige en creatieve collega die het team compleet maakt!

BEAU

Brow styliste – Lamination expert – Henna styliste

Misschien wel de liefste dame die je kunt treffen in de studio. Ze zal van jouw wensen dan ook realiteit maken. Haar creativiteit zit er dan ook al vanaf jongs af aan in, waar het begon bij make-up en zich nu uit in een van de meest geboekte stylistes van de studio.

THIRZA

Receptioniste

Als je aan Brow Studio denkt, denk je aan onze vrolijke Thirza! Het fijne gevoel wat ze de klant kan geven is iets heel bijzonders. Naast het ontvangen van onze lieve klanten beantwoord ze ook de honderden mailtjes, WhatsAppberichten en socialmediachats. Ook helpt ze je graag met het inplannen van een afspraak.

LAURA

Front office manager

Je gaat Laura voornamelijk vinden bij de receptie waar zij overzicht bewaard over alle taken omtrent de planning, klantenservice en alles om Brow Studio draaiende te houden achter de schermen.

Daarnaast zorgt ze ervoor dat alles bij de receptie op rolletjes loopt. Laura komt oorspronkelijk uit de zorg en weet als geen ander hoe belangrijk het is om gedisciplineerd, consequent, vriendelijk, gezellig en zorgzaam te werken. Een match met Brow Studio dus.

SHARON

Floormanager – Brow styliste – Lamination expert – Laser specialiste – Trainster

Een van de hardst werkende dames die je gaat ontmoeten, niets is haar te gek. Iets nieuws leren of iemand iets nieuws leren. Op de vloer loopt alles op rolletjes dankzij Sharon, de rust en controle die ze heeft brengen dit tot een perfect geheel.

Bij Sharon kun je terecht voor verschillende behandelingen die zij vol passie uitvoert. Zij heeft +/- 20.000 wenkbrauwen op haar naam staan, iemand met meer ervaring ga je niet vinden!

SHANICE

Oprichter/eigenaresse – Lamination expert – Laser specialiste – Brow styliste – Marketing expert

Shanice gelooft erin dat als je naar de klant luistert en je empatisch kan instellen dat de key is tot succes bij de klant. Haar techniek en veelzijdigheid hebben ervoor gezorgd dat de studio is wat het is, een succes! Naast de wenkbrauwen is ze te vinden achter de computer waar ze samenwerkt met Eva.

PHILA

Oprichter/eigenaresse – Powder  brow expert – Brow styliste – Trainster

Phila is een geboren pmu/ombre artist, haar geduld en liefde voor het vak maakt haar werk uniek. Haar passie en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat de studio een succes is geworden.

×