STYLISTES

Maak kennis met onze stylistes

MICHAELA

Floormanager PMU

Specialisatie: Soft Ombre Brows, Classic Powder Brows, Infralash.

Een duizendpoot in de permanente make-up wereld! Deze vakvrouw weet waar ze het over heeft, door de jarenlange ervaring op het gebied van permanente make-up kun je met al je vragen en wensen bij Michaela terecht. Michaela volgt alle cursussen en training waar haar hart liggen op het gebied van PMU. Deze allround pmu artist willen wij voor geen goud meer kwijt!

FLOOR

Brow styliste – Lash Lift styliste

Floor zit al een hele poos in het vak, zij is een ware kunstenares wat betreft wenkbrauwen. Ook is de Lash Lift zeker geen onbekend terrein voor Floor! Deze vrolijke meid legt alles super duidelijk aan je uit. Floor houdt ervan om als finishing touch een mooi make-up product bij je in te brengen. Naast de Brow Classic en Lash Lift kan je binnekort ook terecht bij Floor voor de Powder Brows. 

TANEESHA

Brow styliste – Powder brow expert

Taneesha is jarenlang vaste Brow Classic klant geweest bij Phila voor ze Powder Brows nam. Phila heeft haar al eerder gevraagd om bij ons te komen solliciteren alleen studeerde Taneesha nog en is het er nooit van gekomen. Toch is het haar altijd bij gebleven en is ze na haar studie een training gaan volgen voor het shapen en stylen van wenkbrauwen. Toen Brow Studio vervolgens weer een vacature openzette heeft ze meteen gesolliciteerd en met succes! Klanten beschrijven haar als vriendelijk, lief, vakkundig en professioneel hier sluiten wij ons volledig bij aan!

LINDSAY

Brow styliste – Lash & Brow lift styliste – Laser specialiste

De vriend van Lindsay kwam al een tijdje als vaste klant bij ons in de salon en tipte Lindsay om bij ons te komen solliciteren. Wat een aanwinst is Lindsay voor Brow Studio en onze klanten. Ze werkte zelf al als Wenkbrauw styliste en schoonheidsspecialiste waardoor ze veel kennis heeft van de behandelingen die zij doet en wat het effect kan zijn op je huid. Ze heeft zich bij ons gespecialiseerd in de Brow Classic, Brow lift, Lash Lift en het laseren van oude permanente make up. Ze is vastberaden om nog meer behandelingen aan haar portfolio toe te voegen! Lindsay is helemaal gek van de Brow Studio poeder en gaat zonder niet de deur uit! Zij kan je alle tips en tricks meegeven hoe je deze zelf ook kan gebruiken om nog langer plezier te hebben van de Brow Classic behandeling.

JOYCE

Brow styliste – Henna styliste – Lash Lift styliste

Sociaal, talentvol en lief! Naast het stylen van de wenkbrauwen bakt Joyce graag overheerlijke dingen die zij meeneemt naar de studio en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.  Je zal je altijd op je gemak voelen bij onze lieve Joyce.

MICHEL

Brow stylist – Henna stylist – Lamination expert – Thread king – Trainer

De koning onder de wenkbrauwstylisten, Michel. Hij heeft al jarenlange ervaring in het stylen en shapen van wenkbrauwen. Naast wenkbrauwstylist werkt Michel als make-up artist waarbij hij al verschillende bn-ers in zijn portfolio heeft verzameld. Hij houdt van volle, symmetrische wenkbrauwen en wenkbrauwen die passen bij het gezicht van de klant. Naast harsen werkt hij ook graag met touw. Ontharen van de bovenlip is dan ook een behandeling die vaak bij hem bijgeboekt wordt. Wij zouden Michel beschrijven als een lieve, rustige en creatieve collega die het team compleet maakt!

BEAU

Brow styliste – Lamination expert – Henna styliste

Misschien wel de liefste dame die je kunt treffen in de studio. Ze zal van jouw wensen dan ook realiteit maken. Haar creativiteit zit er dan ook al vanaf jongs af aan in, waar het begon bij make-up en zich nu uit in een van de meest geboekte stylistes van de studio.

RUBY

Brow styliste – Henna styliste Lamination expert 

Na jarenlang ervaring heeft Ruby de overstap gemaakt naar onze salon. Bij deze duizendpoot kun je terecht voor meerdere behandelingen. Ruby laat alle klanten met prachtige wenkbrauwen de deur uit gaan. Bij Ruby kun je terecht voor haar specialiteit Henna Brows, Brow Classic en Brow Lift.

JILL

Content creator – social media expert

Jill werkt naast haar studie in de avonduren bij Brow studio.  Jill is verantwoordelijk voor alle social media kanalen. Instagram, Facebook en TikTok is waar zij de meeste tijd op doorbrengt. Jill studeert Creative Business dus zij weet wel raad met social media. Jill is super creatief en kan deze creativiteit goed kwijt in de social media kanalen. Je zult Jill misschien voorbij zien komen in de salon waar zij prachtige content van de behandelingen maakt. 

DARCY

Receptioniste

Darcy is samen met Laura verantwoordelijk voor de receptie van Brow Studio. Deze taak neemt zij dan ook heel serieus. Darcy is super geordend, perfectionistisch, en het belangrijkste, ontzettend lief. Heb jij een vraag over één van onze behandelingen? Dan neemt Darcy alle tijd om jouw vraag te beantwoorden. 

LAURA

Front office manager

Je gaat Laura voornamelijk vinden bij de receptie waar zij overzicht bewaard over alle taken omtrent de planning, klantenservice en alles om Brow Studio draaiende te houden achter de schermen.

Daarnaast zorgt ze ervoor dat alles bij de receptie op rolletjes loopt. Laura komt oorspronkelijk uit de zorg en weet als geen ander hoe belangrijk het is om gedisciplineerd, consequent, vriendelijk, gezellig en zorgzaam te werken. Een match met Brow Studio dus.

SHARON

Floormanager – Brow styliste – Lamination expert – Laser specialiste – Trainster

Een van de hardst werkende dames die je gaat ontmoeten, niets is haar te gek. Iets nieuws leren of iemand iets nieuws leren. Op de vloer loopt alles op rolletjes dankzij Sharon, de rust en controle die ze heeft brengen dit tot een perfect geheel.

Bij Sharon kun je terecht voor verschillende behandelingen die zij vol passie uitvoert. Zij heeft +/- 20.000 wenkbrauwen op haar naam staan, iemand met meer ervaring ga je niet vinden!

SHANICE

Oprichter/eigenaresse – Lamination expert – Laser specialiste – Brow styliste – Marketing expert

Shanice gelooft erin dat als je naar de klant luistert en je empatisch kan instellen dat de key is tot succes bij de klant. Haar techniek en veelzijdigheid hebben ervoor gezorgd dat de studio is wat het is, een succes! Naast de wenkbrauwen is ze te vinden achter de computer waar ze samenwerkt met Eva.

PHILA

Oprichter/eigenaresse – Powder  brow expert – Brow styliste – Trainster

Phila is een geboren pmu/ombre artist, haar geduld en liefde voor het vak maakt haar werk uniek. Haar passie en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat de studio een succes is geworden.

×