STYLISTES

Maak kennis met onze stylistes

JULIA

Brow styliste – Powder brow expert

Julia solliciteerde oorspronkelijk voor de functie van receptioniste en kwam er tijdens de sollicitatiegesprekken al snel achter dat wenkbrauwen shapen haar roeping is. Julia denkt graag met je mee en zet zich altijd 100% in om tot de meest natuurlijke wenkbrauw te komen. Julia komt dagelijks vanuit Purmerend naar ons toe gecrossed in haar Fiat 500. Haar vader was een van haar eerste klanten bij ons.

AICHA

Brow styliste – Powder brow expert

Aicha is een goedlachse positieve styliste. Haar motto voor wenkbrauwen is: “hoe strakker, hoe beter”. Ze is perfectionistisch en zorgt er voor dat ieder wenkbrauwhaartje gezien is. We zien haar als een aanpakker, draait haar hand nergens voor om en doet alles met een grote glimlach. In het zetten van powder brows kan zij haar passie kwijt. 

JOYCE

Brow styliste – Henna styliste – Lash Lift styliste

Sociaal, talentvol en lief! Joyce werkt naast haar studie in de avonduren en weekenden bij ons. Naast het stylen van de wenkbrauwen bakt Joyce graag overheerlijke dingen die zij meeneemt naar de studio en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.  Je zal je altijd op je gemak voelen bij onze lieve Joyce.

MICHEL

Brow stylist – Henna stylist – Lamination expert – Thread king – Trainer

De koning onder de wenkbrauwstylisten, Michel. Hij heeft al jarenlange ervaring in het stylen en shapen van wenkbrauwen. Naast wenkbrauwstylist werkt Michel als make-up artist waarbij hij al verschillende bn-ers in zijn portfolio heeft verzameld. Hij houdt van volle, symmetrische wenkbrauwen en wenkbrauwen die passen bij het gezicht van de klant. Naast harsen werkt hij ook graag met touw. Ontharen van de bovenlip is dan ook een behandeling die vaak bij hem bijgeboekt wordt. Wij zouden Michel beschrijven als een lieve, rustige en creatieve collega die het team compleet maakt!

BEAU

Brow styliste – Lamination expert – Henna styliste

Misschien wel de liefste dame die je kunt treffen in de studio. Ze zal van jouw wensen dan ook realiteit maken. Haar creativiteit zit er dan ook al vanaf jongs af aan in, waar het begon bij make-up en zich nu uit in een van de meest geboekte stylistes van de studio.

THIRZA

Receptioniste

Als je aan Brow Studio denkt, denk je aan onze vrolijke Thirza! Het fijne gevoel wat ze de klant kan geven is iets heel bijzonders. Naast het ontvangen van onze lieve klanten beantwoord ze ook de honderden mailtjes, WhatsAppberichten en socialmediachats. Ook helpt ze je graag met het inplannen van een afspraak.

SHARON

Floormanager – Brow styliste – Lamination expert – Laser specialiste – Trainster

Een van de hardst werkende dames die je gaat ontmoeten, niets is haar te gek. Iets nieuws leren of iemand iets nieuws leren. Op de vloer loopt alles op rolletjes dankzij Sharon, de rust en controle die ze heeft brengen dit tot een perfect geheel.

Bij Sharon kun je terecht voor verschillende behandelingen die zij vol passie uitvoert. Zij heeft +/- 20.000 wenkbrauwen op haar naam staan, iemand met meer ervaring ga je niet vinden!

EVA

Directiesecretaresse, socialmediadeskundige, marketing expert

We kunnen Eva wel de rechterhand (en misschien wel de linkerhand) van Phila en Shanice noemen. Ze pakt alles op en zorgt voor een goed eind. Haar kennis en onderzoek op de sociale kanalen zorgen voor een verbluffend resultaat! Eva regelt o.a. de samenwerkingen en contacten met derden.

PATRICIA

Operationeel manager

Leergierig, zorgzaam en toekomstgericht, dat is hoe wij Patricia zouden omschrijven in drie woorden. Een aanwinst voor ons team. Patricia zorgt ervoor dat ook achter de schermen Brow Studio een waar succes is en blijft.

SHANICE

Oprichter/eigenaresse – Lamination expert – Laser specialiste – Brow styliste – Marketing expert

Shanice gelooft erin dat als je naar de klant luistert en je empatisch kan instellen dat de key is tot succes bij de klant. Haar techniek en veelzijdigheid hebben ervoor gezorgd dat de studio is wat het is, een succes! Naast de wenkbrauwen is ze te vinden achter de computer waar ze samenwerkt met Eva.

PHILA

Oprichter/eigenaresse – Powder  brow expert – Brow styliste – Trainster

Phila is een geboren pmu/ombre artist, haar geduld en liefde voor het vak maakt haar werk uniek. Haar passie en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat de studio een succes is geworden.

×