OUR TEAM

Meet us

SHANICE

Oprichter/eigenaresse

Shanice heeft een krachtig geloof: succes komt wanneer je echt naar je klanten luistert en je in hen kunt verplaatsen. 

Haar aandacht voor techniek en breed inzetbare talenten zijn de stille helden achter de groei van onze studio. Maar Shanice zit nooit stil; tussen de bedrijven door werkt ze hard aan Phace, haar eigen make-up en productlijn. Ze is de stuwende kracht die, zonder al te veel poespas, zorgt dat alles op rolletjes loopt.

RUBY

Brow styliste – Henna- Hybride styliste – Lamination expert 

Na jarenlang ervaring heeft Ruby de overstap gemaakt naar onze salon. Bij deze duizendpoot kun je terecht voor meerdere behandelingen. Ruby laat alle klanten met prachtige wenkbrauwen de deur uit gaan. Bij Ruby kun je terecht voor haar specialiteit Henna Brows, Brow Classic en Brow Lift.

MICHAELA

Floormanager PMU

Specialisatie: Soft Ombre Brows, Classic Powder Brows, Infralash.

Michaela is onze alleskunner in de wereld van permanente make-up. Met jaren ervaring weet zij precies hoe ze jouw vragen moet beantwoorden en wensen moet vervullen. Je kunt altijd bij haar aankloppen – ze staat voor je klaar met een schat aan kennis. 

Geen trend of techniek gaat aan haar voorbij; ze blijft zich ontwikkelen door cursussen en trainingen te volgen die haar hart sneller doen kloppen. Michaela is niet alleen een veelzijdige PMU-artiest, maar ook een gepassioneerde trainer in Powder Brow cursussen. Zij is echt onmisbaar voor ons team, en we zouden haar voor geen goud willen missen!

SHARON

CEO – Brow styliste – Henna & Hybride brows – Lamination expert – Laser specialiste – Trainster

Een van de hardst werkende dames die je gaat ontmoeten, niets is haar te gek. Iets nieuws leren of iemand iets nieuws leren. Op de vloer loopt alles op rolletjes dankzij Sharon, de rust en controle die ze heeft brengen dit tot een perfect geheel.

Bij Sharon kun je terecht voor verschillende behandelingen die zij vol passie uitvoert. Zij heeft +/- 50.000 wenkbrauwen op haar naam staan, iemand met meer ervaring ga je niet vinden!

ROSABELLA

Content Creator

Rosabella, onze stralende content creator, is het kloppende hart van creativiteit binnen ons team. Met haar opgewekte houding en een hoofd vol bruisende ideeën, weet ze iedereen om haar heen te inspireren. Rosabella’s aanstekelijke enthousiasme en unieke visie op content maken haar onmisbaar. Ze brengt niet alleen kleur en levendigheid in haar werk, maar zorgt ook voor een warme en gezellige sfeer op de werkvloer.

Haar talent om gedachten om te zetten in boeiende verhalen en visuele meesterwerken maakt elke dag met haar een avontuur in creativiteit.

LINDSAY

Brow styliste – Lash & Brow lift styliste – Laser specialiste – Powder & Soft Ombre Brows

De vriend van Lindsay kwam al een tijdje als vaste klant bij ons in de salon en tipte Lindsay om bij ons te komen solliciteren. Wat een aanwinst is Lindsay voor Brow Studio en onze klanten. Ze werkte zelf al als Wenkbrauw styliste en schoonheidsspecialiste waardoor ze veel kennis heeft van de behandelingen die zij doet en wat het effect kan zijn op je huid. Ze heeft zich bij ons gespecialiseerd in de Brow Classic, Brow lift, Lash Lift en het laseren van oude permanente make up. Ze is vastberaden om nog meer behandelingen aan haar portfolio toe te voegen! Lindsay is helemaal gek van de Brow Studio poeder en gaat zonder niet de deur uit! Zij kan je alle tips en tricks meegeven hoe je deze zelf ook kan gebruiken om nog langer plezier te hebben van de Brow Classic behandeling.

TANEESHA

Brow styliste – Lash & Brow Lift – Henna & Hybride -Powder & Soft Ombre Brow expert

Taneesha is jarenlang vaste Brow Classic klant geweest bij Phila voor ze Powder Brows nam. Phila heeft haar al eerder gevraagd om bij ons te komen solliciteren alleen studeerde Taneesha nog en is het er nooit van gekomen. Toch is het haar altijd bij gebleven en is ze na haar studie een training gaan volgen voor het shapen en stylen van wenkbrauwen. Toen Brow Studio vervolgens weer een vacature openzette heeft ze meteen gesolliciteerd en met succes! Klanten beschrijven haar als vriendelijk, lief, vakkundig en professioneel hier sluiten wij ons volledig bij aan!

MICHEL

Manager Brow Academy
Brow stylist – Henna – Hybride stylist – Lamination expert – Thread king – Trainer

De koning onder de wenkbrauwstylisten, Michel. Hij heeft al jarenlange ervaring in het stylen en shapen van wenkbrauwen. Naast wenkbrauwstylist werkt Michel als make-up artist waarbij hij al verschillende bn-ers in zijn portfolio heeft verzameld. Hij houdt van volle, symmetrische wenkbrauwen en wenkbrauwen die passen bij het gezicht van de klant. Naast harsen werkt hij ook graag met touw. Ontharen van de bovenlip is dan ook een behandeling die vaak bij hem bijgeboekt wordt. Wij zouden Michel beschrijven als een lieve, rustige en creatieve collega die het team compleet maakt!

DANIQUE

Brow styliste – Lash Lift – Henna & Hybride -Receptioniste

Ontmoet Danique, onze veelzijdige brow styliste en expert in het verwijderen van verouderde permanente make-up (PMU) bij Brow Studio. Naast haar rol aan de receptie, waar zij iedereen verwelkomt, blinkt Danique uit in het stylen van de perfecte wenkbrauwen en het weglaseren van PMU. Klanten waarderen haar niet alleen om haar professionaliteit, maar ook om haar gezellige en goedlachse aanpak, die elke behandeling gezellig en uniek maakt.

DARCY

Receptioniste – Brow Styliste

Meet Darcy, onze gezellige en zorgzame aanwinst bij de klantenservice en receptie van Brow Studio. Darcy staat bekend om haar skills om alles tot in de puntjes te regelen, terwijl ze een vertrouwelijke en warme sfeer creëert. Aan de telefoon doet ze er alles aan om je vraag te beantwoorden, niets is haar te gek. Deze lieve zorgzame dame is onze rots in de branding!

DAIMY

Brow styliste – Lash & Brow Lift – Henna & Hybride – Powder Brows

Deze uiterst ervaren Brow styliste is onze prachtige Daimy. Perfectie is haar tweede natuur en dat zie je terug in elk detail van haar werk. Zelfverzekerd en met een nauwkeurig oog, beheerst Daimy niet alleen Brow Classic etc., maar voert zij ook PMU-behandelingen uit waarmee ze elke klant weer happy maakt. Voor Daimy is geen enkele brow-uitdaging te groot!

Never stop learning

ONZE ACADEMY IS GESTART!

Altijd al gedroomd van een eigen salon? Wil jij van je hobby je beroep maken? Of kan jouw salon een boost gebruiken?!

Bekijk dan nu ons trainingsaanbod door op de onderstaande knop te klikken! 

browstudio_logo_1_transparent 1 (2)
×