LASH LIFT

Prachtig gekrulde wimpers voor €55,-

Tijdens de Lash Lift behandeling werken wij met je natuurlijke wimperhaartjes. De behandeling duurt gemiddeld drie kwartier waarbij we je wimpers krullen en verven met een lotion techniek. 

GEEN MASCARA MEER NODIG

Vooraf bespreken we altijd je wensen. We kiezen het juiste formaat “krul” zodat het er nooit onnatuurlijk uit gaat zien. Verder worden de wimpers geverfd zodat elke haartje goed zichtbaar wordt. 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Kom zonder mascara op naar je afspraak zodat we de wimpers goed kunnen krullen.

VERVOLGAFSPRAAK

Het resultaat van de Lash Lift blijft gemiddeld 4 tot 6 weken. Al eerder een Lash Lift gedaan? Zorg dan dat deze uit de wimpers is voordat je een nieuwe afspraak plant.

DE INTAKE

We bespreken vooraf altijd je wensen zodat we tot het gewenste resultaat komen.

DE BEHANDELING

We gaan je wimpers krullen aan de hand van een speciale lotion formule. Daarna worden je wimpers geverfd. Alle blonde haartjes worden dan ook zichtbaar waardoor je wimpers veel voller lijken.

VOLG DE NAZORG OP

Het is erg belangrijk om je aan de nazorginstructies te houden. Vermijd olie producten om langer van het resultaat te kunnen genieten.

DE VERVOLGBEHANDELING

Na de behandeling krijg je van ons een aftercare kaart mee naar huis. Hier staat duidelijk op vermeld wat we je af- en aanraden. Lees deze dan ook goed door om zo lang mogelijk van je wenkbrauwen te genieten.Je hebt nu 4 tot 6 weken plezier van je wimpers. Plan een nieuwe afspraak in als de lift volledig uit je wimpers is, zo voorkom je dat het kan gaan schroeien.

Never stop learning

ONZE ACADEMY IS GESTART!

Altijd al gedroomd van een eigen salon? Wil jij van je hobby je beroep maken? Of kan jouw salon een boost gebruiken?!

Bekijk dan nu ons trainingsaanbod door op de onderstaande knop te klikken! 

browstudio_logo_1_transparent 1 (2)
×