TARIEVEN

Alle behandelingen en abonnementen

BROW CLASSIC

Een natuurlijke wenkbrauw vanaf €42,95

Tijdens de Brow Classic behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld één uur waarbij we je wenkbrauwen gaan harsen, epileren, knippen, verven en stylen. Vooraf bespreken we altijd de uitgebreide intake die je online hebt ingevuld.

HENNA OMBRE BROWS

Een natuurlijk volle wenkbrauw vanaf €47,95

Henna Ombre Brows is een nieuwe, razend populaire, manier van wenkbrauw verven. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haren maar Henna neemt zowel de haren als huid mee. De Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. De behandeling duurt een uur.

POWDER BROWS

Een permanente wenkbrauw vanaf €299

De Powder Brow behandeling bestaat uit één behandeling van gemiddeld 3 uur. Dit is inclusief het harsen en het doornemen van je intake waar wij je wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna zullen wij je wenkbrauwen aftekenen/uitmeten en starten wij het pigmenteren. Na de behandeling nemen we de nazorg door en krijg je deze mee.

Touch-Up prijzen bij Taneesha & Lindsay:

* PMU gezet bij een andere salon? Dan kan de vorm en kleur teveel afwijken van onze werkwijze. Je kan ons altijd een duidelijke foto toesturen, dan kunnen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een touch-up in onze salon.

* Let op: de touch-up wordt gerekend vanaf de datum van de hoofdbehandeling.

BROW LIFT

Een intens volle wenkbrauw vanaf €36,50

De Brow Lift is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes, die bijvoorbeeld naar beneden groeien. Maar natuurlijk ook als je gewoon je wenkbrauw nóg strakker wilt!

LASH LIFT

Prachtig gekrulde wimpers voor €50

Tijdens de Lash Lift behandeling werken wij met je natuurlijke wimperhaartjes. De behandeling duurt gemiddeld drie kwartier waarbij we je wimpers krullen en verven met een lotion techniek. 

DEEPLINER

Semi permanente make-up vanaf €199

Deepliner is een semi-permanente make-up techniek. Deepliner wordt net aan de grens, tussen de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller en langer lijken. Niet zo aanwezig als een eyeliner. Het zorgt voor een vollere en donkerdere wimper look.

LASER REMOVAL

PMU verwijderen vanaf €65

Het verwijderen van oude permanente make-up wordt steeds populairder nu verfijndere technieken hun intrede hebben gemaakt. Deze nieuwe technieken zoals de Powder Brows zorgen ervoor dat veel dames het oude verwijderd willen hebben voor het nieuwe. Dankzij de uitvinding van het laseren kunnen wij je volledig begeleiden in dit proces.

Voordeelpakket PMU:

BROW PREMIUM

Twaalf behandelingen in één abonnement vanaf €455

De Brow Premium is een abonnement voor 12 afspraken met ruim 4,50 korting per behandeling. Ook mag je een make-up product naar keuze meenemen bij aanschaf van dit abonnement. Ook om te delen met vrienden en familie!

BROW NOW

Voor als je absoluut niet kan wachten, vanaf €60

Onverwachts een feestje? Ineens op sollicitatiegesprek? Kies voor de Brow Now als je binnen 24 uur een afspraak ingepland wilt hebben. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je dezelfde dag nog te helpen!

BROW RESCUE

Drie behandelingen voor een mooi gevormde wenkbrauw, vanaf €115 (eenmalig aan te schaffen per persoon).

Te veel geëpileerd? No panic! Vaak is er écht nog wel resultaat te behalen met jouw wenkbrauwen! Wellicht niet de volle bos die jij gehoopt had maar een verzorgde, niet overplukte wenkbrauw is dan ons uitgangspunt.

×