BROW CLASSIC

Een natuurlijke wenkbrauw vanaf €43,95

Tijdens de Brow Classic behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld één uur waarbij we je wenkbrauwen gaan harsen, epileren, knippen, verven en stylen. Vooraf bespreken we altijd jouw wensen.

HENNA/ HYBRIDE BROWS

Een natuurlijk volle wenkbrauw vanaf €49,95

Henna Ombre Brows is een nieuwe, razend populaire, manier van wenkbrauw verven. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haren maar Henna neemt zowel de haren als huid mee. De Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. De behandeling duurt een uur.

POWDER BROWS

Een semi permanente wenkbrauw vanaf €349

De Powder Brow behandeling bestaat uit één behandeling van gemiddeld 3 uur. Dit is inclusief het doornemen van je wensen en bespreken van de mogelijkheden . Hierna zullen wij je wenkbrauwen aftekenen/uitmeten en starten wij het pigmenteren. Na de behandeling nemen we de nazorg met je door.

Touch-up prijzen bij Michaela

Touch-up prijzen bij Taneesha & Lindsay:

* PMU gezet bij een andere salon? Dan kan de vorm en kleur teveel afwijken van onze werkwijze. Je kan ons altijd een duidelijke foto toesturen, dan kunnen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een touch-up in onze salon.

* Let op: de touch-up wordt gerekend vanaf de datum van de hoofdbehandeling.

SOFT OMBRE POWDER BROWS

De nieuwste en zachtste techniek op dit moment, de meest natuurlijke powder brows ooit!

Door een geheel nieuwe behandeltechniek, met de nieuwste apparatuur en aller fijnste naaldjes, wordt het pigment op een heel natuurlijke manier in de huid geblend! Perfecte techniek voor als je houdt van een opgevulde, maar natuurlijke wenkbrauw. De harde ”tattoo” lijnen zijn hierbij verleden tijd! Door meerdere technieken te combineren kunnen wij de perfecte ombre brow bij jou maken. 

Touch-Up prijzen bij Michaela:

Touch-Up prijzen bij Taneesha & Lindsay:

* PMU gezet bij een andere salon? Dan kan de vorm en kleur teveel afwijken van onze werkwijze. Je kan ons altijd een duidelijke foto toesturen, dan kunnen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een touch-up in onze salon.

* Let op: de touch-up wordt gerekend vanaf de datum van de hoofdbehandeling.

BROW LIFT

Een intens volle wenkbrauw vanaf €38,50

De Brow Lift is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes, die bijvoorbeeld naar beneden groeien. Maar natuurlijk ook als je gewoon je wenkbrauw nóg strakker wilt!

LASH LIFT

Prachtig gekrulde wimpers voor €55

Tijdens de Lash Lift behandeling werken wij met je natuurlijke wimperhaartjes. De behandeling duurt gemiddeld drie kwartier waarbij we je wimpers krullen en verven met een lotion techniek. 

INFRALASH / DEEPLINER

Semi permanente make-up vanaf €199

Deepliner is een semi-permanente make-up techniek. Deepliner wordt net aan de grens, tussen de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller en langer lijken. Niet zo aanwezig als een eyeliner. Het zorgt voor een vollere en donkerdere wimper look.

LASER REMOVAL

PMU verwijderen vanaf €65

Het verwijderen van oude permanente make-up wordt steeds populairder nu verfijndere technieken hun intrede hebben gemaakt. Deze nieuwe technieken zoals de Powder Brows zorgen ervoor dat veel dames het oude verwijderd willen hebben voor het nieuwe. Dankzij de uitvinding van het laseren kunnen wij je volledig begeleiden in dit proces.

BROW RESCUE

Drie behandelingen voor een mooi gevormde wenkbrauw.

Te veel geëpileerd? No panic! Vaak is er écht nog wel resultaat te behalen met jouw wenkbrauwen! Wellicht niet de volle bos die jij gehoopt had maar een verzorgde, niet overplukte wenkbrauw is dan ons uitgangspunt. Geïnteresseerd? Vraag hierover uitleg tijdens de behandeling aan de stylist(e).  

Never stop learning

ONZE ACADEMY IS GESTART!

Altijd al gedroomd van een eigen salon? Wil jij van je hobby je beroep maken? Of kan jouw salon een boost gebruiken?!

Bekijk dan nu ons trainingsaanbod door op de onderstaande knop te klikken! 

browstudio_logo_1_transparent 1 (2)
×