LASER REMOVAL

PMU verwijderen vanaf €65

Het verwijderen van oude permanente make-up wordt steeds populairder nu verfijndere technieken hun intrede hebben gemaakt. Deze nieuwe technieken zoals de Powder Brows zorgen ervoor dat veel dames het oude verwijderd willen hebben voor het nieuwe. Dankzij de uitvinding van het laseren kunnen wij je volledig begeleiden in dit proces.

PMU VERWIJDEREN

Voorafgaand aan de behandeling kunnen wij helaas nooit met zekerheid zeggen hoeveel laserbehandelingen er in totaal nodig zijn om de PMU geheel te verwijderen. Dit heeft namelijk met verschillende factoren te maken. De behandeling duurt niet lang, meestal niet langer dan 15 minuten in totaal.

VOORWAARDEN

De behandeling is niet aan te raden als je; zwanger bent, borstvoeding geeft, sterke medische behandelingen, antibiotica, steroïden, retinal, roaccutane, auto immuunziekten, chemotherapie, licht epilepsie, infectie in het te behandelen gebied.

VOORDELEN

De voordelen van het laseren met de Pico Laser; de haarzakjes blijven intact, geschikt voor verschillende huidtypes, de laser focust zich enkel op het pigment, diverse golflengtes (kopstukken) die zich specifiek richten op bepaalde inktkleuren.

ALLERGIEËN

Make-up is niet toegestaan op het behandelde gebied voor de komende 36 uur. Bij extreme allergische reactie, raden we je aan de huisarts te bellen. De wenkbrauwen mogen 1 week voor de behandeling en 48 uur na de behandeling niet worden geverfd.

VUL DE ONLINE INTAKE IN

Vervolgens vul je online onze uitgebreide intake in. Op basis van deze intake komen wij achter jouw allergieën en wensen. Deze wordt nog met je besproken tijdens je afspraak.

DE PMU

Voorafgaand van de laserbehandeling wordt er altijd een intake afgenomen. Dit is belangrijk om te achterhalen hoe diep, dik en hoe vaak de permanente make-up gezet is.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na ongeveer een half uur ziet u de permanente make-up weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar.

APPARATUUR

Wij werken met verschillende kopstukken die zich richten op een specifieke inktkleur. Afhankelijk van de kleur inkt gebruik je de bijbehorende kopstuk. Dit zorgt ervoor dat je minder sessies nodig hebt en de huid minder getraumatiseerd wordt.

NIET VERVEN

Het is belangrijk voor de afspraak je wenkbrauwen niet te verven, ook geen henna. Dit kan problemen geven voor het zicht op de pmu voor de specialiste. Het pigment uit de haartjes kunnen wegschieten tijdens de behandeling. Schrik hier niet van, dit komt terug. De haarzakjes blijven volledig in tact.

AANTAL BEHANDELINGEN

Helaas is het niet mogelijk om met zekerheid te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn om PMU volledig te verwijderen. Dit hangt onder andere af van hoe diep de PMU is gezet, hoe lang geleden het gezet is, hoe je huid reageert op de laser etc. Wanneer de PMU aanzienlijk lichter is geworden zouden wij nieuwe Powder Brows kunnen zetten. Het voordeel van het eerst verwijderen of lichter maken van de verouderde PMU is dat onze PMU-specialist Powder Brows kan zetten zonder rekening te houden met onzorgvuldigheden van de vorige behandelaar.

SCHOON EN DROOG

Houd de behandelde gedeelten schoon en droog wanneer het nog aan het genezen is. Maak het gebied schoon met water en dep het droog. Blaren kunnen zich voordoen, maar dit gebeurt vrijwel altijd binnen 8 uren na de behandeling.

AFBLIJVEN

Het kan voorkomen dat er korstjes ontstaan, krab hier niet aan! Scheren, epileren, harsen van de huid mag weer als de huid dicht en genezen is. Douchen mag na 2 uur na de behandeling weer. Bij zonnig weer; gebruik een sunblock minstens 50.

Never stop learning

ONZE ACADEMY IS GESTART!

Altijd al gedroomd van een eigen salon? Wil jij van je hobby je beroep maken? Of kan jouw salon een boost gebruiken?!

Bekijk dan nu ons trainingsaanbod door op de onderstaande knop te klikken! 

browstudio_logo_1_transparent 1 (2)
×