HENNA OMBRE BROWS

Een natuurlijk volle wenkbrauw vanaf € 49,95

Tijdens de Henna Ombre Brow behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld één uur waarbij we je wenkbrauwen gaan harsen, epileren, knippen, verven met henna en stylen.

TWIJFELS OVER PERMANENTE MAKE-UP? PROBEER HENNA!

Henna Ombre Brows is een nieuwe, razend populaire, manier van wenkbrauw verven. De Henna is een alternatief voor het verven van de wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haren maar Henna neemt zowel de haren als huid mee. De Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. Het is dan ook een goede optie als je twijfelt over de permanente make-up.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Het is belangrijk dat je drie dagen voor je afspraak niet onder de zonnebank gaat of gebruik maakt van een spraytan en bruiningsdruppels. Heb je dit toch gedaan? Meld het dan op tijd bij je styliste!

STOP MET EPILEREN

Hoe meer haartjes, hoe beter het resultaat! Stop dus vooral met epileren en laat ons het werk doen.

DE INTAKE BESPREKEN

Eerst bespreken we de intake. Dit doen wij om een goed beeld te krijgen van je wensen, maar ook om te achterhalen of je allergieën hebt.

DE BEHANDELING

Daarna gaan we beginnen met het harsen/threaden, epileren, en knippen van de wenkbrauwen. Hierbij werken we met je natuurlijke haartjes. Vervolgens brengen wij de Henna aan. Door de Henna komt er een mooie volle wenkbrauw tevoorschijn.

STYLEN

Als afsluiter van de behandeling wordt er een persoonlijk make-up advies gegeven, hierdoor kan je zelf thuis je wenkbrauwen perfectioneren.

AFBLIJVEN

Je huid is na de behandeling gevoeliger en open door het harsen. Daarom is het belangrijk dat je er niet aan gaat zitten om irritaties, bultjes en puistjes te voorkomen. Dus ook even geen make-up op na de behandeling.

ONS ADVIES

  • Maak de wenkbrauwen 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat
  • Gebruik geen olie houdende producten
  • Gebruik geen peelende producten
  • Wrijf niet over de wenkbrauwen maar dep de wenkbrauwen droog
  • Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up

DE VERVOLG BEHANDELING

Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reiniging en verzorging. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. Je haren komen uiteindelijk in een cyclus waardoor ze tegelijk weer terug groeien. Na 4 tot 6 weken kom je terug voor je volgende behandeling.

Never stop learning

ONZE ACADEMY IS GESTART!

Altijd al gedroomd van een eigen salon? Wil jij van je hobby je beroep maken? Of kan jouw salon een boost gebruiken?!

Bekijk dan nu ons trainingsaanbod door op de onderstaande knop te klikken! 

browstudio_logo_1_transparent 1 (2)
×