Dé BROW STUDIO behandeling

Wij krijgen veel vragen via WhatsApp, Facebook en e-mail over het hoe en wat met betrekking tot onze BROW STUDIO behandeling. Het werd dus tijd voor een blog over onze enige echte, tromgeroffel, BROW STUDIO behandeling. Dus ben jij altijd al benieuwd naar wat wij wel en juist niet doen? Dat komt dan goed uit, want in deze blog kom jij alle ins en outs van de BROW STUDIO behandeling te weten.

De BROW STUDIO behandeling kost € 38,50. In deze BROW STUDIO behandeling van 45 á 60 minuten nemen wij een intake af. Verder kleuren, shapen, harsen, threaden, epileren, knippen en stylen wij de wenkbrauwen. Het resultaat blijft gemiddeld 4 tot 6 weken mooi.

Om maar bij het begin te beginnen, starten wij natuurlijk bij het moment dat je de afspraak maakt. Een afspraak maken kan telefonisch, in de salon of via de website. Zodra je een afspraak maakt via de website ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze mail geven wij aan wanneer en hoe laat je een afspraak hebt staan. Verder wordt er in de mail vermeld dat wij het prettig vinden als je met dagelijkse make-up op naar de salon komt. Waarom willen wij dat? Op deze manier zien wij hoe je zelf je wenkbrauwen tekent. Dit proberen wij dan aan te houden zodat je, voor zover dat kan, je eigen vormen behoudt (indien gewenst). Als laatste is het belangrijk dat je vanaf dit moment, het liefste nog eerder ladiesSTOPT met epileren. Als je vlak voor de BROW STUDIO behandeling zelf nog gaat epileren is het resultaat van de BROW STUDIO behandeling minder lang mooi. Dit heeft te maken met een onregelmatige haarcyclus. De haartjes die je eruit hebt getrokken groeien eerder terug dan de haartjes die wij eruit trekken tijdens de BROW STUDIO behandeling. Ook hebben wij meer kans om een perfect resultaat te creëren wanneer er veel haartjes zijn om mee te werken. Als je telefonisch of in de salon een afspraak maakt, dan wordt alle informatie uiteraard mondeling met je besproken.