FAQ

Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren over onze studio, de behandeling en alle overige vragen. De meest voorkomende vragen hebben wij op een rijtje gezet. Mocht je toch nog een vraag hebben, neem dan contact met ons op!

Wat doen jullie tijdens een behandeling?

De behandeling begint met een uitgebreide intake. Hierin wordt besproken wat jouw wensen en onze adviezen zijn. Zo krijg je een beeld bij wat je kunt verwachten. Vervolgens wordt er gemeten hoe jouw wenkbrauwen theoretisch horen te lopen, zodat het niet onnatuurlijk gaat ogen.
Doordat wij de wenkbrauwen harsen krijg je een strakker resultaat dan met andere ontharingstechnieken. Wij kleuren de wenkbrauwen nadat wij voor jou de juiste verf kleurencombinatie hebben samengesteld. Hierop volgend worden de wenkbrauwen geëpileerd en ge-thread om een nóg strakker resultaat te behalen. Als afsluiter geven wij je make-up advies over hoe jij jouw wenkbrauwen netjes bij kan houden. Lees ook onze blog met een uitgebreide uitleg over onze behandeling!

Waar moet ik op letten als ik kom voor een behandeling?

Wij raden je aan om 24 uur van tevoren niet onder de zonnebank te gaan en minstens 3 weken tussen een diepe peeling en onze behandeling te laten.
Ook vinden wij het fijn als je jouw wenkbrauwen ‘tekent’ zoals je ze dagelijks draagt. Zo kunnen wij zien wat je gewend bent.

Hoelang duurt de behandeling?

De behandeling duurt 45 á 60 minuten

Wanneer kan ik komen voor een behandeling?

Wij raden u te allen tijde aan de wenkbrauwen 3 weken van tevoren te laten groeien. Dit betekent dus ook dat je 3 weken van tevoren niet meer mag epileren. Bij een trage haargroei raden wij zelfs 5 weken aan.

Ik heb PMU (permanente make-up), is de behandeling dan alsnog mogelijk?

Jazeker, mits je wel je ‘eigen’ wenkbrauwharen nog hebt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is heel verschillend en ligt vooral aan het beginstadium van jouw wenkbrauwen. Bij je eerste behandeling kunnen wij een inschatting maken.

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Nee, wij hebben één studio en die is gevestigd in Hoorn.

Geven jullie ook cursussen?

Op dit moment geven wij geen cursussen.